Публікація

Майстер-класи для учнів 8-11 класів. Долучайтеся до участі в проекті УГСПЛ

Українська Гельсінська спілка з прав людини у партнерстві з Міністерством освіти і науки України оголосила конкурс для учнів 8-11 класів. Тема: Права людини та права дитини в умовах війни».

Дітям пропонується створити есе, плакат або відеоролик на задану тематику. Для того, аби краще підготувати свою роботу, фахівці проведуть п’ять майстерок із роз’ясненнями. Участь можуть взяти всі охочі. Для цього треба зареєструватися: https://forms.gle/Gwb17e3ouncacCCd6 

Зробити це можна до 15 грудня 2023 року і тоді вам надішлють запрошення на кожен захід.

Теми зустрічей такі:

15 грудня 15.00 –  «Права людини та права дитини в умовах війни» 

18 грудня 17.00 – «Створення відеоконтенту про права людини»

19 грудня 18.00 – «Міжнародне гуманітарне право для дітей»

20 грудня 15.00 – «Жанр “есе” як спосіб висловити власні думки про права людини та права дитини під час війни»

21 грудня 17.00 – «Соціальний плакат як засіб звертатись до суспільства»

Відвідання майстерок допоможе виконати конкурсну роботу. Там можна отримати фахову консультацію з тематики конкурсу, нові знання, познайомитись з фахівцями в галузі права, громадянської освіти, мистецтва, поставити власні питання. Заняття проходитимуть в онлайн режимі.

Подати свою роботу для участі в конкурсі можна до 10 січня 2024 року. 

Дізнатися більше, як це зробити можна у матеріалі про сам конкурс:

Конкурс для учнів 8-11 класів на тему: «Права людини та права дитини в умовах війни»

Переможці  конкурсу в трьох номінаціях, які за підсумками членів журі посядуть 1, 2, 3 місця, будуть запрошені на урочисту церемонію нагородження  та отримають цінні призи. Кращі роботи, визначені Журі, будуть рекомендовані для публікації на вебресурсах Української Гельсінської спілки з прав людини та Міністерства освіти і науки України.

Долучайся до обговорення важливих тем разом з УГСПЛ! Права людини – це те, про що важливо говорити завжди, а тим більше зараз, коли в Україні триває війна.


Цей захід став можливим завдяки щедрій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Права людини в дії», яка виконується Українською Гельсінською спілкою з прав людини.

У світі, USAID є однією з провідних установ у сфері розвитку, яка виконує роль каталізатора цих процесів та допомагає досягати позитивних результатів. Діяльність USAID є проявом доброчинності американського народу, а також підтримує просування країн-отримувачів допомоги до самостійності та стійкості та сприяє забезпеченню національної безпеки та економічного добробуту США. Партнерські стосунки з Україною USAID підтримує з 1992 року; за цей час, загальна вартість допомоги, наданої Україні з боку Агентства, склала понад 9 млрд. доларів США. До поточних стратегічних пріоритетів діяльності USAID в Україні належать зміцнення демократії та механізмів досконалого врядування, сприяння економічному розвитку та енергетичній безпеці, вдосконалення систем охорони здоров’я та пом’якшення наслідків конфлікту у східних регіонах. Для того, щоб отримати додаткову інформацію про діяльність USAID, просимо Вас звертатися до Відділу зв’язків з громадськістю Місії USAID в Україні за тел. (+38 044) 521-57-53. Також пропонуємо завітати на наш вебсайт: http://www.usaid.gov/ukraine, або на сторінку у Фейсбук: https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: