Публікація

Запрошуємо на тренінг «Абсолютна заборона катування: національний вимір». Зареєструйтеся до 3 травня!

Українська Гельсінська спілка з прав людини розпочинає відбір учасників тренінгу «Абсолютна заборона катування: національний вимір». Тренінг впроваджуватиметься в рамках Програми USAID Ukraine – USAID Україна «Права людини в дії».

Запрошуємо до участі суддів (слідчі судді, судді кримінальної палати), адвокатів (кримінальної практики), прокурорів (процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення), які  мають базові знання з практики застосування Європейським судом  статті 3 ЄКПЛ та  зацікавлені в аналізі факторів, які впливають на реалізацію вказаних стандартів на  національному рівні.  

Програма тренінгу включає питання застосуванню статті3 ЄКПЛ на національному рівні із врахуванням практики їх застосування ЄСПЛ. 

Як зареєструватися на навчання?

Для того, щоб зареєструватися, заповніть анкету щодо участі у відборі за посиланням: Анкета учасника конкурсного відбору для участі в тренінгу «Абсолютна заборона катування: національний вимір».

Кількість місць обмежена. До проходження навчання цього року будуть запрошені до 22 учасників.

Участь в тренінгу можуть взяти учасники зі всіх регіонів України. Учасники будуть забезпечені роздатковими матеріалами та харчуванням. Витрати на  проїзд організаторами тренінгу НЕ відшкодовуються.

Де і коли відбудеться тренінг?

ОНОВЛЕННЯ: змінилася дата проведення тренінгу!

Формат тренінгу – очний. Місто проведення – м. Київ. Дата проведення –27 травня 2023 з 9.00 до 18.00. 

Більше деталей учасники отримають після завершення конкурсного відбору. 

Кінцевий строк заповнення онлайн-заявки: 03 травня 2023 року о 23.59.

Результати конкурсу учасникам будуть повідомлені не пізніше 06 травня 2023 року.

Відібраним учасникам на електрону пошту будуть надіслані матеріали, з якими вони мають ОБОВ’ЯЗКОВО ознайомитися до  тренінгу задля ефективного навчання. Учасники мають оцінити своє навантаження та розраховувати, що в середньому для підготовки до тренінгу їм необхідно буде приділити не менше 5-8 годин.

З усіх додаткових питань просимо звертатися до координатора навчального курсу – Ольга Семенюк, ел. пошта [email protected], тел. +38050-965-31-47.

Тренінг впроваджуватиметься в рамках Програми USAID Ukraine USAID Україна «Права людини в дії».

У світі USAID є однією з провідних установ у сфері розвитку, яка виконує роль каталізатора цих процесів та допомагає досягати позитивних результатів. Діяльність USAID є проявом доброчинності американського народу, а також підтримує просування країн-отримувачів допомоги до самостійності та стійкості та сприяє забезпеченню національної безпеки та економічного добробуту США. Партнерські стосунки з Україною USAID підтримує з 1992 року; за цей час, загальна вартість допомоги, наданої Україні з боку Агентства, склала понад 3 млрд. доларів США. До поточних стратегічних пріоритетів діяльності USAID в Україні належать зміцнення демократії та механізмів досконалого врядування, сприяння економічному розвитку та енергетичній безпеці, вдосконалення систем охорони здоров’я та пом’якшення наслідків конфлікту у східних регіонах. Для того, щоб отримати додаткову інформацію про діяльність USAID, просимо Вас звертатися до Відділу зв’язків з громадськістю Місії USAID в Україні за тел. (+38 044) 521-57-53. Також пропонуємо завітати на наш вебсайт: http://www.usaid.gov/ukraine, або на сторінку у Фейсбук: https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: