Публікація

З полону звільнили іноземця Брагіма Саадуна, що воював в ЗСУ, і чиї інтереси представляла УГСПЛ

Іноземця з ЗСУ  Брагіма Саадуна, що отримав смертний вирок від т.зв. “ДНР”, і на чий захист стала УГСПЛ, сьогодні звільнили. Він покинув тимчасово окуповану територію України і вже прилетів до Саудівської Аравії.

«Ми отримали офіційне підтвердження про те, що Брахіма було звільнено за сприянням саудівського принца Мухаммеда ібн Салман та доставлено до Саудівської Аравії. Ми з його сестрою та другом за цей час стали вже як сім’я, і всі на емоціях, адже щасливі, що дорога їм людина нарешті на свободі!», – говорить адвокат Центру стратегічних справ УГСПЛ Анна Козьменко.

Нагадаємо. 09 червня 2022 року у суді так званої «Донецької Народної Республіки» відбувся показовий суд над українськими військовополоненими, результатом якого став «смертний вирок» громадянам Великобританії Шону Піннеру, Ендрю Хілу та громадянину Королівства Марокко Брагіму Саадуну. Представництво інтересів останнього здійснює Центр стратегічних справ УГСПЛ. Детально про справу в статті «УГСПЛ стала на захист іноземця з ЗСУ, що отримав смертний вирок від «ДНР»».

 

 

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: