Публікація

Вебінар «Компенсація за зруйноване чи пошкоджене житло українців: чого чекати та на що розраховувати?»

Українська Гельсінська спілка з прав людини запрошує юристів, адвокатів, суддів, правозахисників та зацікавлених у питанні компенсації за пошкоджене житло на вебінар «Компенсація за зруйноване чи пошкоджене житло українців: чого чекати та на що розраховувати?». Вебінар відбудеться 12 лютого о 13:00 на платформі Zoom.

Сербіна Анастасія, тренерка

Через постійні російські обстріли зростає кількість людей, які звертаються до правників за допомогою в оформленні компенсації за зруйноване чи пошкоджене житло. Найчастіші питання під час звернень — у яких випадках українці можуть розраховувати на компенсації, який порядок та правила компенсації та що потрібно враховувати при подачі заявки по програмі «єВідновлення».

Під час вебінару разом з експерткою учасники розглянуть наступні питання:

  • Основа компенсаційних механізмів: Закон України «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації» та його основні положення.
  • Програма «єВідновлення»: передумови, правила отримання компенсації, покрокова інструкція для заявника.
  • Порядок надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна: суб’єкти, об’єкти та правила компенсації

Вебінар проведе Анастасія Сербіна, адвокатка, засновниця Тренінгової групи АС, член Комітету захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності Ради адвокатів Донецької області.

Щоб взяти участь у вебінарі – заповніть анкету за посиланням або ж у формі нижче.

Коли: 12 лютого, 13:00-14:30

Де: на платформі Zoom, посилання надішлемо зареєстрованим учасникам напередодні вебінару. Пряма трансляція або запис вебінару не передбачаються


Цей захід став можливим завдяки щедрій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Права людини в дії», яка виконується Українською Гельсінською спілкою з прав людини.

У світі, USAID є однією з провідних установ у сфері розвитку, яка виконує роль каталізатора цих процесів та допомагає досягати позитивних результатів. Діяльність USAID є проявом доброчинності американського народу, а також підтримує просування країн-отримувачів допомоги до самостійності та стійкості та сприяє забезпеченню національної безпеки та економічного добробуту США. Партнерські стосунки з Україною USAID підтримує з 1992 року; за цей час, загальна вартість допомоги, наданої Україні з боку Агентства, склала понад 9 млрд. доларів США. До поточних стратегічних пріоритетів діяльності USAID в Україні належать зміцнення демократії та механізмів досконалого врядування, сприяння економічному розвитку та енергетичній безпеці, вдосконалення систем охорони здоров’я та пом’якшення наслідків конфлікту у східних регіонах. Для того, щоб отримати додаткову інформацію про діяльність USAID, просимо Вас звертатися до Відділу зв’язків з громадськістю Місії USAID в Україні за тел. (+38 044) 521-57-53. Також пропонуємо завітати на наш вебсайт: http://www.usaid.gov/ukraine, або на сторінку у Фейсбук: https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: