Публікація

Василь Грицак відповів на вручення антипремії „Будяк року – 2007”

Один з лауреатів антипремії „Будяк року – 2007” Василь Грицак надіслав відповідь, в котрій виразив не згоду з присудженням премії, а також висловив декілька безкоштовні поради для Української Гельсінської спілки з прав людини.



Не будемо коментувати надану відповідь. Проте висловимо декілька зауважень щодо звинувачень у поширенні неправдивої інформації.

Очевидно, що підприємство, що контролюється приватним підприємством не може вважатися державним за жодних обставин, навіть коли таке підприємство й має у співзасновниках державні компанії.

Також, дивним є заперечення факту того, що реєстру громадян взагалі не існує, оскільки мова йшла про автоматизований реєстр, на основі котрого видаються паспорти нового зразка. Звичайно, такий реєстр не створений до кінця, а лише трохи більше, ніж на половину, хоча жодним законом його існування взагалі не передбачено.

Також ніхто не заперечував, що виробництво бланків здійснюється державним підприємством „Поліграфічний комбінат „Україна”, проте мова йшла лише про те, хто на сьогодні фактично контролює це виробництво й це державне підприємство.

УГСПЛ

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: