Публікація

Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу Зимової школи для студентів-правників

Урочиста церемонія нагородження переможців і лауреатів конкурсу есе Зимової школи для студентів-правників «Юридична професія під час та після війни» відбудеться за участі відомих правозахисників. Запрошуємо представників ЗМІ долучитися до висвітлення події!

Українська Гельсінська спілка з прав людини організувала Зимову школу, щоб виявити обдаровану молодь, зацікавлену у правозахисній діяльності. Участь у Зимовій школі взяли 350 студентів та студенток, які навчаються за спеціальностями  081 «Право»  та 293 «Міжнародне право». Протягом трьох місяців вони поглиблювали свої знання у сфері міжнародного гуманітарного права. Зокрема студенти відвідали шість зустрічей з відомими правниками, адвокатами, суддями, прокурорами, правозахисниками.

Студенти правничих спеціальностей надіслали на розгляд журі 112 робіт у формі есе. За результатами голосування троє студентів стали переможцями, 39 учасників/учасниць визнані лауреатами. 53 – стали фіналістами конкурсу есе в рамках Зимової школи!

13 квітня з 11:00 до 16:00 відбудеться нагородження переможців за участі:

  • Миколи Гнатовського, судді ЄСПЛ;
  • Олександри Матвійчук, голови Центру громадянських свобод, що отримав Нобелівську премію миру у 2022 році;
  • судді Верховного суду України;
  • судді Вищого антикорупційного суду;
  • адвокатів, прокурорів, суддів.

Запрошуємо долучитися представників ЗМІ та медіа до висвітлення події, на якій можна поспілкуватися з учасниками, та дізнатися історії переможців, які з’їдуться з усієї країни.

Реєстрація для ЗМІ: https://forms.gle/gR1cWBU89CxYDHNdA


Підписуйтесь на сторінки УГСПЛ у соціальних мережах:

Facebook | Instagram | Telegram — УГСПЛ пише | Telegram з анонсами подій Twitter Youtube | Viber


Цей захід став можливим завдяки щедрій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Права людини в дії», яка виконується Українською Гельсінською спілкою з прав людини.

Погляди та інтерпретації, представлені у цій публікації, не обов’язково відображають погляди USAID, Уряду США. Відповідальність за вміст публікації несуть виключно автори та УГСПЛ.*

У світі, USAID є однією з провідних установ у сфері розвитку, яка виконує роль каталізатора цих процесів та допомагає досягати позитивних результатів. Діяльність USAID є проявом доброчинності американського народу, а також підтримує просування країн-отримувачів допомоги до самостійності та стійкості та сприяє забезпеченню національної безпеки та економічного добробуту США. Партнерські стосунки з Україною USAID підтримує з 1992 року; за цей час, загальна вартість допомоги, наданої Україні з боку Агентства, склала понад 9 млрд. доларів США. До поточних стратегічних пріоритетів діяльності USAID в Україні належать зміцнення демократії та механізмів досконалого врядування, сприяння економічному розвитку та енергетичній безпеці, вдосконалення систем охорони здоров’я та пом’якшення наслідків конфлікту у східних регіонах. Для того, щоб отримати додаткову інформацію про діяльність USAID, просимо Вас звертатися до Відділу зв’язків з громадськістю Місії USAID в Україні за тел. (+38 044) 521-57-53. Також пропонуємо завітати на наш вебсайт: http://www.usaid.gov/ukraine, або на сторінку у Фейсбук: https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: