Публікація

УГСПЛ уклала меморандум з Вищою школи адвокатури НААУ

Українська Гельсінська спілка з прав людини та Вища школа адвокатури Національної асоціації адвокатів України підписали меморандум про співпрацю.

Метою Меморандуму є співпраця організацій з питань забезпечення професійного навчання, зокрема надання освітніх послуг та методичної, консультаційної, інформаційної підтримки адвокатів, правників, представників системи освіти, інших груп фахівців та службовців, для підвищення рівня їхньої професійної компетентності.

Співробітництво на партнерських засадах спрямоване на формування ефективної системи правничої допомоги населенню та реалізації права на доступ до правосуддя.

УГСПЛ та Вища школа адвокатури НААУ планують:

  • проводити спільні навчальні заходи щодо підвищення рівня правової обізнаності у сфері захисту прав людини різних груп населення;
  • підвищувати кваліфікацію адвокатів та юристів інших спеціальностей;
  • партнерство в організації юридичного консультування, надання правових консультацій та рекомендацій освітянам з окремих питань професійної діяльності.

Під час підписання Меморандуму, представники Вищої школи адвокатури НААУ повідомили, що освітній курс УГСПЛ «Захист прав людини в умовах збройного конфлікту» отримав акредитацію і тепер адвокати, які його пройдуть, отримуватимуть 10 балів з підвищення кваліфікації.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: