Публікація

У Луганську розганяють мітинг за Ющенка

Вчора, з черговим приїздом на Луганщину Віктора Януковича, тут остаточно “встановлена” демократія. Суто по „понятіям”. Мітинги, що проводили прибічники Віктора Ющенка, були розігнані молодіжно-кримінальними регіоналами, а їх учасники побиті.

Усе це відбувалося під пильним наглядом чисельної міліції. Остання навіть фіксувала учасників мітингу на відеокамеру, але лише до того моменту, коли в групу прихильників кандидата опозиції увірвалася юрба “хлопчиків” з регіональною символікою. Так було у Луганську, тут вони побили двох учасників мітингу “помаранчевих” і зникли. Начальник луганського міського управляння внутрішніх справ Коренєв, що був поруч з місцем подій, на них не реагував, а на прохання співробітників регіонального штабу Ющенка втрутитися, відмовив з відвертим цинізмом.

Зразу після інциденту Коренєв пішов з міста подій. Можливо, місія його була виконана – регіональні братки луганської міліції під час нападу були надійно “прикриті”.

У Сєверодонецьку інші молодіжно-кримінальні регіонали били прихильника Ющенка безпосередньо перед камерою “5-го каналу”. А потім спробували відібрати і цю камеру. А на кінець – порізали колеса машини знімальної групи. І все це у присутності великої кількості міліціонерів, що знаходилися поруч.

Олексій Свєтіков

РУПОР

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: