Публікація

Росія прагне узаконити державний тероризм

Держдума невдовзі розгляне пропозицію Генерального Прокурора Росії затримувати родичів терористів, фактично, для здійснення шантажу терористів. Таким чином, Росія бере на озброєння методи терористів.

Держдума готова розглянути пропозиції Генерального Прокурора Росії затримувати родичів терористів під час терактів, повідомив у п’ятницю спікер Держдуми Борис Гризлов.

„Затримка родичів терориста під час проведення теракту, безумовно, допоможе нам зберегти і врятувати людей”, – сказав Володимир Устинов, виступаючи в п’ятницю в Держдумі.

Коментуючи пропозицію Генпрокурора, Гризлов відзначив: „Якщо дана пропозиція, про яку я вперше почув сьогодні, буде оформлена як поправка до закону, вона буде розглянута”.

Як пояснив Гризлов, зараз у Держдумі готується 44 поправки до чинного законодавства і також готується до внесення закон „Про протидію тероризмові”. „Ця робота буде проведена в ході осінньої сесії палати,” – сказав голова нижньої палати парламенту.

Залишається запитання чи можна побороти тероризм використовуючи його ж методи та нехтуючи правами людини, бо родичі ж все таки не вчиняють злочинів. Фактично ж вони нестимуть покарання не за свої дії. Така от сімейну відповідальність пропонують ввести російські правоохоронні органи.

РУПОР

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: