Публікація

Нові партнерства УГСПЛ: співпраця з юридичними клініками

Українська Гельсінська спілка з прав людини завжди готова до співпраці та залюбки розвиває громадські мережі

Представники різних напрямів і проектів Української Гельсінської спілки з прав людини виступили модераторами сесій З’їзду юридичних клінік України. Там вони представили можливості для співпраці. Захід відбувався 1 та 2 грудня 2017 року у Чернівецькому національному університеті та зібрав близько 80 учасників з юридичних клінік найкращих українських вишів.

1

Юрист громадської приймальні УГСПЛ Ганна Рассамахіна розповіла про правовий статус тимчасово окупованих територій та протидію дискримінації  їх мешканців. Аналітик Богдан Мойса представив типові порушення прав людей з інвалідністю. Юрист громадської приймальні УГСПЛ Анна Ющенко розповіла про справи із захисту прав внутрішньо переміщених осіб та можливості взаємодії правозахисних організацій.

2

Координатори проектів УГСПЛ Олександра Козорог та Андрій Галай повідомили про можливості приєднання юридичних клінік до проектів «Школа — територія прав людини» та «Місцевий індекс прав людини». Адвокат Олена Сапожнікова та журналіст Олег Шинкаренко провели в межах своєї панелі івент «Толерантність та порозуміння в Україні: Думайдан».

3

Ми впевнені, що юридичні клініки скористаються отриманими знаннями для посилення власної інституційної спроможності та активізують співпрацю з УГСПЛ.

4

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: