Публікація

Набір одразу на два курси УГСПЛ: для адвокатів, суддів та прокурорів

Українська Гельсінська спілка з прав людини оголошує конкурси одразу на ДВА навчальні курси: «Захист прав людини в умовах збройного конфлікту України» та «Міжнародне гуманітарне право: від теорії до практики».

Курси впроваджуватимуться в партнерстві з Національною школою суддів України та Вищою школою адвокатури в рамках Програми USAID Ukraine – USAID Україна «Права людини в дії».

Учасник може брати участь лише в одному навчальному курсі.

Які теми будуть включені в навчальні курси та особливості кожного з курсу дивіться в інфографіці:

Дізнатися більше про різницю в курсах: Навчання для правників від УГСПЛ: два основних курси

Для участі в конкурсному відборі на навчальний курс «Захист прав людини в умовах збройного конфлікту в Україні» потрібно заповнити анкету за посиланням: ПОДАТИ ЗАЯВКУ

Для участі в конкурсному відборі на навчальний курс «Міжнародне гуманітарне право: від теорії до практики» потрібно заповнити анкету за посиланням: ПОДАТИ ЗАЯВКУ

Кінцевий строк заповнення онлайн-заявки: 15 жовтня 2023 року о 23.59.

Результати конкурсу учасникам будуть повідомлені не пізніше 18 жовтня 2023 року.

Навчальний курс розпочнеться 20 жовтня 2023 року.

Формат проходження навчання на курсі – дистанційне навчання (форум, онлайн зустрічі в Zoom, тощо).

Відібрані учасники будуть зареєстровані на онлайн платформі, де отримають поетапний доступ до навчальних матеріалів. Вони складаються з лекцій (відео та текстовий формат), додаткових рекомендованих матеріалів, а також форуму для дискусій та обговорення запропонованих питань.

Під час проходження курсу учасники мають ознайомлюватися з запропонованими навчальними матеріалами, брати участь в обговореннях на форумі та у вебінарах, а також виконувати обов’язкові завдання для перевірки (тест, письмове завдання).

Учасники мають регулярно відвідувати навчальну платформу (це можна робити в будь-який зручний час, але з дотриманням вимог систематичності), своєчасно ознайомлюватися з лекціями та навчальними матеріалами, брати участь в дискусіях на форумі  та виконувати завдання у відведений проміжок часу (з дотриманням дедлайнів).

Навчання на курсі будуть супроводжувати експерти. Учасники зможуть звертатися до експертів для отримання відповідей на додаткові питання. Експерти під час навчання спілкуються з учасниками за допомогою форуму, на яких, зокрема, й пропонують актуальні питання для обговорення.

Також учасники можуть самі формулювати та розміщувати питання на форумі для обговорення з експертами та іншими учасниками. Крім того, експерти будуть проводити вебінари, на яких розглядатимуть практичні та складні теоретичні питання.

Учасники мають оцінити своє навантаження та розраховувати, що в середньому для навчання їм необхідно буде приділяти не менше 5-8 годин щотижня.

Участь у всіх навчальних заходах на платформі онлайн – обов’язкова.

Ті учасники, які не будуть відвідувати навчальну платформу та/або не будуть виконувати практичні завдання, будуть відраховані без права відновлення на курсі. Крім того, відраховані учасники втрачають право брати участь у будь-яких навчальних заходах (курсах, тренінгах, семінарах), що проводяться Українською Гельсінською спілкою з прав людини в подальшому.

З усіх додаткових питань просимо звертатися до координатора навчального курсу – Ольга Семенюк, ел. пошта [email protected], тел. +38(050)965-31-47.

Навчання для правників від УГСПЛ: два основних курси


Підписуйтесь на сторінки УГСПЛ у соціальних мережах:

Facebook | Instagram | Telegram юридичний | Telegram з анонсами подій Twitter Youtube


Дана публікація стала можливою завдяки щедрій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Права людини в дії», яка виконується Українською Гельсінською спілкою з прав людини.

Погляди та інтерпретації, представлені у цій публікації, не обов’язково відображають погляди USAID, Уряду США. Відповідальність за вміст публікації несуть виключно автори та УГСПЛ.

У світі, USAID є однією з провідних установ у сфері розвитку, яка виконує роль каталізатора цих процесів та допомагає досягати позитивних результатів. Діяльність USAID є проявом доброчинності американського народу, а також підтримує просування країн-отримувачів допомоги до самостійності та стійкості та сприяє забезпеченню національної безпеки та економічного добробуту США. Партнерські стосунки з Україною USAID підтримує з 1992 року; за цей час, загальна вартість допомоги, наданої Україні з боку Агентства, склала понад 9 млрд. доларів США. До поточних стратегічних пріоритетів діяльності USAID в Україні належать зміцнення демократії та механізмів досконалого врядування, сприяння економічному розвитку та енергетичній безпеці, вдосконалення систем охорони здоров’я та пом’якшення наслідків конфлікту у східних регіонах. Для того, щоб отримати додаткову інформацію про діяльність USAID, просимо Вас звертатися до Відділу зв’язків з громадськістю Місії USAID в Україні за тел. (+38 044) 521-57-53. Також пропонуємо завітати на наш вебсайт: http://www.usaid.gov/ukraine, або на сторінку у Фейсбук: https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: