Публікація

Конференція „Відповідальність за публікації в Інтернеті”

У Києві 17 квітня Інститут масової інформації проводить конференцію для українських журналістів та медіа-юристів „Відповідальність за публікації в Інтернеті”.

Конференція розрахована на журналістів та медіа-юристів, які працюють у електронних засобах масової інформації. Інститут масової інформації організує захід у співпраці з міжнародною організацією Артикль ХІХ, фінансування – програма МАТРА Міністерства закордонних справ королівства Нідерланди.

Головний доповідач Морріс Ліпсон – юрист за освітою (Йельський факультет права), доктор філософських наук (Університет Берклі), викладав філософію у Йельському університеті, Університеті Берклі та Університеті Пенсільванії. Також працював адвокатом, зараз юридичний консультант для ARTICLE 19.   Морріс Ліпсон є автором численних публікацій з юридичних питань, про права людей та публікацій на філософські теми.

Детальніше з програмою конференції можна ознайомитись на сайті ІМІ www.imi.org.ua (дивитися – анонси подій).

Для участі у конференції просимо бажаючих надсилати листи на бланку мас-медіа за підписом головного редактора або директора юридичного підприємства. Заявки приймаються до розгляду до 15 квітня. ІМІ мусить обов’язково підтвердити Вашу участь у конференції.

Транспортні витрати (не дорожче купейного квитка) та харчування під час семінару забезпечує ІМІ.

Заявки надсилати за:
– факсом на номер (044) 212 19 66,
– електронною поштою на адреси [email protected] або [email protected].

Секретаріат Ради українських правозахисних організацій  

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: