Публікація

Відбулася робоча зустріч юристів УГСПЛ та Благодійної організації “100 відсотків життя. Київський регіон”

З квітня 2019 року УГСПЛ бере на себе функцію юридичної допомоги по запитам з захисту прав людини від Мережі соціальної допомоги БО “100 відсотків життя. Київський регіон”, які будуть перенаправлятися до юристів Київської Громадської приймальні УГСПЛ.

19 квітня 2019 в УГСПЛ відбулася робоча зустріч юристів УГСПЛ та Благодійної організації “100 відсотків життя. Київський регіон” з метою поглиблення співпраці з розвитку правової допомоги для людей, які живуть з ВІЛ/СНІД, для представників ключових спільнот ЛЖВ та осіб, хворих на туберкульоз.

Юридичний експерт БО “100 відсотків життя. Київський регіон” Тетяна Юрченко, разом з Керівником Мережі Громадських приймалень УГСПЛ Наталкою Козаренко і юристом Київської Громадської приймальні УГСПЛ Сергієм Мовчаном домовилися щодо взаємодії з юридичної підтримки та супроводу юристами УГСПЛ запитів з захисту прав клієнтів мережі соціальної допомоги БО “100 відсотків життя. Київський регіон”.

Тетяна Юрченко, Сергій Мовчан і Наталія Козаренко

Українська Гельсінська спілка з прав людини виконує проект «Розвиток правової мережі для захисту прав людей, які живуть з ВІЛ/СНІД, представників ключових спільнот ЛЖВ та осіб, хворих на туберкульоз» за фінансової підтримки Благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» в рамках реалізації  проекту «Зменшення тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції через створення загального доступу до своєчасної та якісної діагностики та лікування туберкульозу і його резистентних форм, розширення доказової профілактики, діагностики та лікування ВІЛ-інфекції, та створення стійких та життєздатних систем охорони здоров’я», що реалізується за фінансової підтримки Глобального фонду для боротьби з СНІДом, туберкульозом та малярією.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: