Публікація

Аналітик Української Гельсінської спілки з прав людини взяв участь у міжнародній конференції юридичних клінік

Представник аналітичного напряму УГСПЛ взяв участь у конференції юридичних клінік України та країн Вишеградської групи. Конференція проходила з 15 по 17 вересня 2016 року на Івано-Франківщині.

Учасники обговорювали особливості юридичної клінічної освіти в країнах Вишеградської групи та в Україні. Також гості конференції висвітлили тему співпраці представників Асоціації юридичних клінік України з колегами з Західної Європи.

8b4135a36931c7b37fdbe3d893413823_m

Координатор проекту аналітичного напряму УГСПЛ Андрій Галай серед іншого висвітлив перспективи участі юридичного клінічного руху у проекті “Правозахисна паспортизація областей” та взаємодії з освітнім напрямом Спілки. Андрій Галай також є виконавчим директором Асоціації юридичних клінік України.

qsse0emvxtq

Довідка. Вишеградська група (або Вишеградська четвірка) — угрупування чотирьох центральноєвропейських країн: Польщі, Чехії, Угорщини і Словаччини. З’явилась унаслідок зустрічі президентів Польщі Леха Валенси і Чехословаччини Вацлава Гавела та прем’єра Угорщини Йожефа Антала 15 лютого 1991 року в угорському місті Вишеград, після ухвалення Вишеградської декларації. Головною метою була названа інтеграція до євроатлантичних структур.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: