Публікація

Конкурс інстаграм-фото: покажи довкілля країни

Docudays UA запрошує всіх охочих узяти участь у конкурсі Instagram-фото, присвяченому екологічним проблемам в Україні – #eсоokо

На цю ідею нас надихнув фотопроект #EveryDayClimateChange. Потроху відкриваємо секрети: у рамках Docudays UA-2017 відбудеться виставка найкращих робіт проекту.

ecooko_website

#EveryDayClimateChange – це Instagram-стрічка, у якій понад сорок фотографів та фотографок, які мешкають на п’яти континентах, щодня розповідають про наслідки глобального потепління в усьому світі.

#ecоokо має на меті поєднати фотографію, екоактивізм та соціальні мережі, аби показати наслідки змін клімату для нашої планети, розказати про ці процеси та мотивувати людей до спільної боротьби з ними. Адже зміни клімату – це повсякденна реальність для всіх нас, яка вимагає рішучої та спільної протидії.

Конкурс прагне привернути увагу активних громадян та громадянок України не лише до загальної проблеми змін клімату, а й до конкретніших негативних впливів людської діяльності на навколишнє середовище. Тому публікуйте на Instagram-платформу роботи (фотографія та супровідний текст, що пояснює, як саме ця фотографія розкриває ту чи іншу екологічну проблему в Україні) із хештегами #eсоokо та #DocudaysUA, що документують шкідливий вплив людської діяльності на довкілля в Україні та/або показують шляхи вирішення екологічних проблем.

Відбіркова комісія обере найкращі роботи, які будуть надруковані та виставлені в рамках Docudays UA-2017. На авторок та авторів фотографій, відібраних для виставки, чекатимуть приємні сюрпризи від команди фестивалю. На закритті фестивалю оголосять переможницю чи переможця конкурсу, які отримають спеціальний приз від партнерів конкурсу.

Дедлайн для публікації усіх робіт – 28 лютого 2017 року.

Деталі за посиланням.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: