Публікація

УГСПЛ висловлює подяку Ірині Сусловій за 5 років плідної співпраці

2 липня 2019 року народний депутат України та голова парламентського Підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації Ірина Суслова зробила підсумки своєї діяльності та відзначила УГСПЛ як одну з найефективніших правозахисних організацій України.  

Ірина Суслова: «Я вдячна усім, хто ці 5 років завжди був поряд. Власній команді помічників, громадським активістам та організаціям, міжнародним партнерам, журналістам, державним посадовцям різних рівнів, які проявили відповідальність та небайдужість. Особливо відзначу результативну співпрацю з Офісом Ради Європи в Україні, ООН-Жінки, Національним демократичним інститутом, Українським інститутом з питань прав людини, Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців, Українською Гельсінською спілкою з прав людини, Лігою захисту прав жінок «Гармонія рівних», Омбудсменом 2012-2017 років Валерією Лутковською, урядовим уповноваженим з питань гендерної політики Катериною Левченко та багатьма іншими».

Виконавчий директор УГСПЛ Олександр Павліченко: «Від імені УГСПЛ я висловлюю подяку пані Ірині за роки плідної співпраці. Я переконаний в тому, що наша спільна робота буде не менш результативною і в майбутньому».

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: