Публікація

Спілкування поліції та громадян під час реінтеграції Донбасу. Тренінг для правоохоронців за участі експерта УГСПЛ

11-12 серпня 2018 року у Маріуполі відбувся тренінг «Особливості комунікації з населенням та роботи поліції в умовах реінтеграції регіонів після збройних конфліктів». Його організував Харківський інститут соціальних досліджень за підтримки ПРООН.

У рамках навчання керівники поліції ознайомилися з досить новими напрямками роботи поліції: фейкові новини в ЗМІ та соціальних мережах; наслідки пропаганди та як їй протистояти; пошук шляхів взаємодії з населенням, яке знаходиться під впливом пропаганди; особливості роботи поліції після закінчення збройних конфліктів; діяльність, спрямована на забезпечення миру і безпеки в конфліктних регіонах.

Олег Мартиненко, керівник аналітичного напрямку УГСПЛ

У тренінгу також взяв участь керівник аналітичного напрямку Української Гельсінської спілки з прав людини Олег Мартиненко. Експерт провів сесію «Конфліктне спілкування з громадянам: тактика поведінки». Сесія була побудована як на особистому професійному досвіді учасника миротворчих місій, так і на аналізі кращих практик поліції у сфері вирішення проблем місцевих громад. Одночасно керівники підрозділів поліції були ознайомлені зі стратегічними підходами пост-конфліктного врегулювання, які покладаються на сектор безпеки.

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: