Публікація

“Думайдан-2017” нагородить переможців конкурсу есеїв

18 липня 2017 року з 13.00 до 16.00 в офісі Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини за адресою: вул. Інститутська, 21/8 співорганізатори «Думайдану-2017» нагородять переможців Всеукраїнського учнівського та студентського конкурсу есеїв «Шляхи порозуміння». Конкурс проти дискримінації та мови ненависті проходив у рамках річного проекту «Думайдан-2017: гуртуймося біля шатра порозуміння».

Перелік переможців:

Школярі:

1 місце – Катерина Оніщук, м. Миколаїв;

2 місце – Никита Курсін, м. Харків;

3 місце – Олена Оліфер, м. Миколаїв, та Марія Рільке, місто Славута Хмельницької області.

Студенти:

1 місце – Марія Тищенко, село Олефірівка Миргородського району Полтавської області;

2 місце – Наталія Патерук, м. Київ;

3 місце – Тетяна Гайдим, с. Карпилівка Сарненського району Рівненської області.

web_ugspl_roman_

Цьогорічний проект “Думайдан-2017: гуртуймося біля шатра порозуміння” присвячений темі пошуків шляхів порозуміння між людьми з різних етнічних груп та культурних традицій. Думайдан – експертний дискусійний проект на задану тему, який буде проходити в різних областях України протягом 2017 року. На заходах будуть відбуватися експертні й громадські обговорення на тему толерантності, подолання стереотипів і скорочення соціальної дистанції між людьми, які походять з різних етнічних груп.  В межах запланованих заходів Думайдан об‘днає навколо теми порозуміння усіх, хто бажає долучитися.

Організатори конкурсу есеїв: Громадська спілка “Українська Гельсінська спілка з прав людини”, Міжнародний фонд “Відродження”, Конгрес національних громад України, Міжнародна громадська організація “Інтернаціональний Союз”, Всеукраїнська спілка громадських організацій “Конгрес Ромен України”, МБФ Ромський жіночий фонд “Чіріклі”.

Захід відбудеться в рамках проекту Фонду Чарльза Мотта «Право на участь», що реалізується Українською Гельсінською спілкою з прав людини, за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження», а також за сприяння Уповноваженого Верховної ради України з прав людини.

Контактна особа: Олена Сапожнікова (ном. моб. тел.: 063 95 66 022, 099 309 07 39)

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Також може бути корисним

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: